2013. február 5., kedd

OTP már megint

Egyrészt izgat engem ez a nagy Opus vásárlási láz, egyszerűen nem tudom megfejteni, hogy miért éppen most, miért ilyen nyíltan veszi Csányi Erika és az Elnökúr legkedvesebb barátja, Erdei Tamás. Azt mondják a nagyokosok, hogy amikor adni akarsz, azt kell mondanod, hogy vevő vagy...
Másrészt van ez az oldalazás dolog. Megfigyelhető, hogy az eddig szuperjól teljesítő Citi is átváltott hasonló mozgásba, a JP Morgue viszont még mindig megállás nélkül képes emelkedni.
Harmadrészt szeretek használni egy bull/bear indikátort, ami a 21EMA (4528 jelenleg) és világosan látható, hogy 2 hónapja nem esett ez alá a vonal alá. Tegnap viszont bezuhant a papír és pontosan rajta zárt, ma pedig enyhe forgalom mellett csak éppen liheg felette. Nem túl acélos viselkedés! Tehát van a 01/16-i fix ellenállásunk 4544-nél és a változó támaszunk 4528-nál. Szűkös a sáv eléggé, nagy mozgás következhet belőle. Melyik irány? Soha sem lehet tudni, de egy szerencsénk van, méghozzá: "the price always tells you the right path." Gondolkodnék a pozi felvételén, ahogyan egy Daimler shorton is...:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése